söndag 11 december 2011

Helt orkeslös v 9 (8+5)

Igår var jag helt orkeslös. Hela dagen. Kunde inte stå upp för då blev jag alldeles yr. Kunde inte sitta rakt upp för då blev jag yr. Så fick halvligga HELA dagen. Att resa mig för att gå på toa gjorde att jag blev helt matt i kroppen och fick då lägga mig ner och sova en stund. Trött, yr och illamående.
Idag känner jag mig likadan fast i lite mildare grad. Så det blir väl att bädda ner sig i soffan idag också.
Någon mer som känt såhär i början av graviditet?

2 kommentarer:

  1. Japp, det har jag. Precis sådär :( Huuuh, vilken flashback jag fick nu...det var inte roligt. Hormonerna stiger snabbt och det gör att man kan bli yr. Dessutom är det ju mycket andra förändringar som sker samtidigt, blodvolymen ökar osv. Så jaaa, orkeslös, svag och yr kan man vara :( Tur som är tyckte jag själv att dedär krämporna som försvann totalt lite senare. Du är på god väg dit så hang in there:)

    SvaraRadera
  2. Precis så där har jag det.. Jobbigt, men har ju längtat som en tok efter det här så försöker att göra det bästa av situationen!

    Åhh, tack så mycket!! Grattis själv, vad underbart! <3 Filmen filmade vi själv, vi bara sa till han att vi ville filma så höll han den så stilla han kunde. :) Helt underbart att ha kvar och kolla på och längta ännu mer!
    Ja, det är helt fantastiskt att få följa någon som är så pass nära en själv! :) Helt underbart! Vi får se vilken av oss som går över eller får tidigare än den andre.. ;) Eller så får vi kanske på samma dag! :D

    Många kramar!!

    SvaraRadera