onsdag 13 mars 2013

Bebisträff

Jag har inga vänner som har små bebisar. Men syrrans vänner ploppar ut bebisar på löpande band just nu så igår följde jag med henne på bebisträff till hennes kompis. Där var lilla Wilhelm 2 månader, Axel, 4 månader och så Juni 8 månader. Och så Alex och Milo.

Det var mycket trevligt och vi pratade förlossningar, mat- och sovvanor och så vidare. Men jädrar vad svårt det är att socialisera när alla har barn som ska äta, ammas, bytas, sövas med mera. Alex var lite skeptisk till det hela och när någon skrek eller grät så blev han så förfärligt ledsen. Och så Milo som tyckte att alla var småglin (han fyller ju snart 2 år) och som helst ville stå på balkongen och spana. Eller gömma apelsiner bakom gardinerna :-)


 Alex tycker att det är bäst att hålla hårt i mamma så ingen tar henne :-)
 Hmm vem är det där??
 Var inte rädd för mig lille vän, säger Juni :-)
 Såå söt liten tjeja. Klappar händerna, pussar med munnen och vinkar hela tiden. Och allt med ett leende :-)
 Jag och Alex som har kli i munnen
 Milobus och Axel. Milo prövade alla bebislekssaker men undrade nog vart bilarna fanns??
 Lilla Wilhelm som sov mest hela tiden. Sen vaknade han och åt. Och så somnade han igen. Ahh jag minns den tiden :-)
 När Juni inte ser passar Alex på att känna lite :-)
Min lilla mes :-)

På hemvägen pratade jag och syrran om hur fort och lätt allas förlossningar verkar gå nuförtiden. Alla verkar göra allt arbete hemma och så kommer man upp till bb, krystar och så har man sitt barn i famnen. Snabbt som attan.
Sen på kvällen ringer syrran och berättar att en av hennes vänner fött sitt andra barn. Hemma på köksgolvet! Snabbt in deed!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar