söndag 22 april 2012

Igår for grabbarna as usual iväg för att firra lite. Då är det standard att jag och syster hänger. Och Milo såklart! Vi for hem till mamma som hade bakat. Denna gång 4 olika sorters muffins. Mumma! Och så mumsade vi smarriga räksmörgåsar :-) Sedan satt vi tre brudar mest och snackade om allt mellan himmel och jord, så fint att jag har er <3
Sen åkte jag, syster och Milo hem till mig igen och då bestämde sig Milo för att röja ur mina lådor lite. Men när han var framme vid glas-skåpet och började plocka ut Dannes dyra whiskey-glas då fick det var bra tyckte moster :-) Lilla rackarungen <3 Milo pratar mest hela tiden, tyvärr inte svenska så liiite svårt att förstå, vad kan "Bidä bidä bidä" betyda liksom? :-)

Busungen börjar sin räd :-)

Idag ska vi hem till syrrran och Rille och hämta isolering som blev över från när de gjorde övervåningen. Så sen är det bara att vi tar tag i vår övervåning. Nu är det ju ett rum med oisolerade förråd på sidorna. Tanken är att slå ut allt så det blir ett enda stort rum och sedan bygga eventuellt två sovrum där uppe. Och så ska ju källaren målas klart, både väggar och golv. Och så ska grunden på huset målas. Och stentrapporna. Och staketet måste det målas ytterligare ett lager på. Och så ska ju hela garaget skrapas och målas. Och så runt alla fönster på kåken. Oj vad mycket som ska hinnas med. Och så ska jag möblera om i sovrummet så lillkillens säng får plats. Och byta golv i köket. Sen är jag nöjd. För stunden iallafall... :-)

1 kommentar:

  1. Ja saker man ska/ vill göra med sitt hus tar aldrig slut, bara det att man måste finna tid och pengar för´t oxåå ju ! Kram på´re :O)

    SvaraRadera