onsdag 30 januari 2013

Jungfru Kriss och baby Alex

Finner den här bilden så vacker. Men är det ett sammanträffande att bilden på jungfru Maria och baby Jesus kom med så tydligt? Den ikonen syns nämligen knappt på någon annan bild... Något att fundera på denna onsdag! Själv ska jag baka choklad cupcakes, chokladbollar och havrekakor (Tack Arvids mamma för receptet!) Ikväll kommer Alex farmor och farfar på besök.

9 kommentarer:

  1. Vacker bild på er!
    Jag hoppas ni ska gilla kakan :-)!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Gud så fin bild! :-) Åh, ångrar så nu att vi inte tagit tag i dop för Ida än :-( Vill så gärna ha det men tiden har gått och annat kommit emellan så det har bara inte blivit av :-( nu känns hon nästan för gammal, hon blir 6 mån och det väl ta iaf en månad att få tid i kyrkan. Är rädd att hon inte ska vara nöjd att bara sitta i famnen så lång stund när hon är lite större och mer rörlig. Vad tror du??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker absolut att du ska ha dop om du vill det, annars kommer du säkert ångra dig! Vi hade ju vårt dop i mässan och då tog ju allt typ en timme men brorsan hade enbart deras dop och det tog kanske 20 minuter så det är nog att föredra. Vi hade ju tur att Alex var så snäll hela tiden. Min brorson blev lite kinkig mot slutet men de är ju små och små barn har inte alltid tålamod, det förstår både präst och gäster! Så oroa dig inte över att hon behöver sitta still, alla köper läget liksom :-)
      Ring prällen och boka!!
      Kramar till dig och Ida

      Radera
    2. Dop bokat 14 april :-) Lång väntetid tyvärr men det får gå. Tack för spark i baken ;-) kram!

      Radera
  3. Finisar Jungfru ( hahahahaa) eller inte <3 Vilken bagare! Lär inte ut recepten ( fniss) men du får gärna bjuda på 1 eller 2, hahahahaha...Nä nu ska trötta jag sätta punkt. haha

    SvaraRadera
  4. Okej kanske inte jungfru då :-) hahaha
    Klart du ska få smaka!! Kram

    SvaraRadera
  5. Jätte fin bild på er två!! :)
    Åhh tack ännu en gång för dina snälla ord. <3 Nåt allvarligt tror jag verkligen inte att det är, men nåt som inte ska vara där är det iaf, frågan är bara vad.. Tack återigen!! :) Hoppas själv också på att det ska bli bättre för hjärtat vårt. Ska försöka och lista ut om det kan vara nån mat som är stoppande som gör att det blir så här..
    Kramar! !

    SvaraRadera
  6. Oerhört vacker Bild! Och angående jungfru Maria... Guds väga äro outgrundliga sägs det ;)
    Kramar!

    SvaraRadera